Gladkokkens Pølsesnadder - En populær hverdagsmiddag!
Denne retten er veldig populær her hjemme!
Ingredienser
- 5 stk kjøttpølse
- 4 stk chorizo pølse
- 9 stk kokte poteter
- 1 stk løk
- 2 fedd hvitløk
- 1 stk søtpaprika
- 3 ss tomatpure
- 2 dl kremfløte
- 1 ts sukker
- 2 ts chilipulver
- salt og pepper
Steg 1
Denne retten er en ypperlig måte for å bruke opp rester og redusere eget matsvinn. Pølsesnadder er enkelt å lage og smaker veldig godt! Oppskriften er et utgangspunkt, men her kan man selvfølgelig tilsette andre grønnsaker og rester i tillegg.
Steg 2
Start med å finne frem en stor jerngryte/panne og kutt opp alle ingredisenene. Jeg starter med å steke pølsene på medium varme siden jeg synes disse er best når de har litt stekeskorpe. Å bruke en kombinasjon av kjøttpølse og chorizo synes jeg er veldig godt.
Steg 3
Legg i løk, hvitløk og biter av kokte poteter og stek videre.
Steg 4
Tilsett tomatpure og krydder og rør godt rundt. Hell i kremfløte og la koke i 5 minutter.
Steg 5
Avslutt med paprika og litt friske urter og server. Denne middagen er lettvint og populær. Restene til denne passer ypperlig i matpakka også. Lykke til.