Gladkokkens Pølsesnadder - En populær hverdagsmiddag!

Denne retten er veldig populær her hjemme!

Ingredienser

porsjoner
  • 5 stk kjøttpølse
  • 4 stk chorizo pølse
  • 9 stk kokte poteter
  • 1 stk løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 stk søtpaprika
  • 3 ss tomatpure
  • 2 dl kremfløte
  • 1 ts sukker
  • 2 ts chilipulver
  • salt og pepper
Ingredienser

Steg 1

Denne retten er en ypperlig måte for å bruke opp rester og redusere eget matsvinn. Pølsesnadder er enkelt å lage og smaker veldig godt! Oppskriften er et utgangspunkt, men her kan man selvfølgelig tilsette andre grønnsaker og rester i tillegg.

Dsc 0148 3

Steg 2

Start med å finne frem en stor jerngryte/panne og kutt opp alle ingredisenene. Jeg starter med å steke pølsene på medium varme siden jeg synes disse er best når de har litt stekeskorpe. Å bruke en kombinasjon av kjøttpølse og chorizo synes jeg er veldig godt.

Dsc 0149 2

Steg 3

Legg i løk, hvitløk og biter av kokte poteter og stek videre.

Dsc 0152 3

Steg 4

Tilsett tomatpure og krydder og rør godt rundt. Hell i kremfløte og la koke i 5 minutter.

Dsc 0153 2 3

Steg 5

Avslutt med paprika og litt friske urter og server. Denne middagen er lettvint og populær. Restene til denne passer ypperlig i matpakka også. Lykke til.

Dsc 0155 3
Dsc 0167 3