Roastbeefsalat - Næringsrik middag på under 20 minutter.
Noen ganger er det helt perfekt med en rask og næringsrik middag!
Ingredienser
Roastbeefsalat
- 2 pakker Roastbeef
- 10 stk småpoteter
- 12 stk småtomater
- 4 ss hakket sylteagurk
- 100 gram ruccola salat
- 0,3 stk fersk chili
- 0,5 stk rødløk
- dressingen (se oppskrift under)
- litt salt på toppen.
Dressing
- 1 ss god olivenolje
- 2 ts balsamico
- 1 ts dijonsennep
- litt nykvernet pepper
Jeg er veldig glad i Roastbeef som pålegg, men den siste tiden har jeg brukt det oftere også til middag. Det er en enkel måte og få i seg næringsrikt kjøtt som er mørt og allerede klart. Sammen med poteter, grønnsaker og litt salat blir dette en veldig bra middag. Dressingen til denne retten er veldig god! Fungerer også veldig godt til turmat og matpakker.
Steg 1
Start med å kutte potetene i skiver. Dette gjør at potetene koker raskere og de er ferdig kuttet når du skal spise etterpå. Kok i 10-15 minutter til potetene er ferdig.
Steg 2
Når potetene koker har du god til til å lage ferdig resten av retten. Kutt løk, salat, sylteagurk og tomater. Roastbeefen river du i passende store biter.
Steg 3
Bland sammen god olivenolje, balsamico og dijonsennep. Tilsett gjerne litt nykvernet pepper i dressingen.
Steg 4
Når potetene er klare heller du av kokevannet og tilsetter alle de andre grønnsakene i kjelen. Hell over dressingen og bland godt sammen.
Steg 5
Legg litt ruccola salat i bunn av tallerkenen eller bollen og hell over den gode potetmiksen. Strø over masse god roastbeef og avslutt gjerne med litt frisk chili, noen dråper med god olivenolje og litt salt. Nå er retten klar for å nytes. En rask, næringsrik og god middag. Lykke til.