Sponset av Frøya Salmon
Sashimisalat med laks og ponzusaus - Enkelt, raskt og så godt!
En delikat og fresh salat med deilige smaker.
Ingredienser
- 1 stk Frøya backloin
- 2 stk avokado
- 400 gram salat etter ønske
- 2 stk vårløk
- 1 stk lime
- 0,5 stk agurk
- 10 stk småtomater
- 1 stk chili
- 2 ss sesamfrø
- 1 dl ponzu saus
Når du bruker Frøya laks er dette laks av sushikvalitet og kan helt trygt spises rå. Perfekt for å lage sashimi og denne deilige salaten. En frisk, fargerik og deilig salat. Du kan variere med ulike grønnsaker og salat, men kombinasjonene av laks, ponzusaus og sesamfrø er en vinner. Denne oppskriften har også en videoinstruksjon du ser nederst i oppskriften.
Steg 1
Start med å skjære opp laksen i tynne skiver. Legg over i en bolle. Vask nå kniven og skjærefjøl før du kutter opp resten av ingrediensene til salaten.
Steg 2
Kutt opp salat, agurk, tomat, avokado, vårløk og chili. Legg over i en salatbolle og legg over skivene av laks.
Steg 3
Avslutt med å helle over ponzusaus og strø så over rikelig med sesamfrø og denne deilige sashimisalaten er nå klar for servering. Lykke til.