Soyasmør - utrolig godt til hvit fisk!
Utrolig godt til hvit fisk.
Ingredienser
- 200 gram smør
- 1 dl soyasaus
- 1 håndfull finhakket koriander
- 1 stk rød chili
- 1 stk lime
Soyasmør gir en perfekt kombinasjon av brunet smør og salt fra soyasausen. Når du avslutter med å tilsette friske urter og chili blir dette veldig godt. Denne sausen til hvit fisk er en fortryllende kombinasjon.
Steg 1
Start med å smelte smøret på litt over medium varme. Du skal nå brune smøret. Rør jevnlig i kjelen så smøret ikke brenner seg. Det vil begynne å skumme og koke i smøret. Når boblene slutter, du kjenner en god lukt og smøret er blitt brunt er det brunende smøret klart. Avkjøl smøret før du blander med soya.
![Soya 1](https://gladkokken.imgix.net/soya-1.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=5d792924aaa0bcbc4bc0dea05f8b3fdf)
![Soya 2](https://gladkokken.imgix.net/soya-2.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=e9ba3bb508f2cc89c8e4f6c0d8f330a6)
Steg 2
Finhakk koriander og chili.
Steg 3
Når smøret er blitt litt kaldere kan du piske inn soyasausen.
![Soya 3](https://gladkokken.imgix.net/Soya-3.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=aa5d6387d1c348a5fc6c84ed741ff6f1)
Steg 4
Tilsett koriander, chili og revet limeskall
![Soya Front](https://gladkokken.imgix.net/soya-front.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=180c5d7f8eafc80b227f5ea1ac210c50)