Soyasmør - utrolig godt til hvit fisk!
Utrolig godt til hvit fisk.
Ingredienser
- 200 gram smør
- 1 dl soyasaus
- 1 håndfull finhakket koriander
- 1 stk rød chili
- 1 stk lime
Soyasmør gir en perfekt kombinasjon av brunet smør og salt fra soyasausen. Når du avslutter med å tilsette friske urter og chili blir dette veldig godt. Denne sausen til hvit fisk er en fortryllende kombinasjon.
Steg 1
Start med å smelte smøret på litt over medium varme. Du skal nå brune smøret. Rør jevnlig i kjelen så smøret ikke brenner seg. Det vil begynne å skumme og koke i smøret. Når boblene slutter, du kjenner en god lukt og smøret er blitt brunt er det brunende smøret klart. Avkjøl smøret før du blander med soya.
Steg 2
Finhakk koriander og chili.
Steg 3
Når smøret er blitt litt kaldere kan du piske inn soyasausen.
Steg 4
Tilsett koriander, chili og revet limeskall