Utrolig godt til hvit fisk.

Ingredienser

porsjoner
  • 200 gram smør
  • 1 dl soyasaus
  • 1 håndfull finhakket koriander
  • 1 stk rød chili
  • 1 stk lime
Ingredienser

Soyasmør gir en perfekt kombinasjon av brunet smør og salt fra soyasausen. Når du avslutter med å tilsette friske urter og chili blir dette veldig godt. Denne sausen til hvit fisk er en fortryllende kombinasjon.

Steg 1

Start med å smelte smøret på litt over medium varme. Du skal nå brune smøret. Rør jevnlig i kjelen så smøret ikke brenner seg. Det vil begynne å skumme og koke i smøret. Når boblene slutter, du kjenner en god lukt og smøret er blitt brunt er det brunende smøret klart. Avkjøl smøret før du blander med soya.

Soya 1
Soya 2

Steg 2

Finhakk koriander og chili.

Steg 3

Når smøret er blitt litt kaldere kan du piske inn soyasausen.

Soya 3

Steg 4

Tilsett koriander, chili og revet limeskall

Soya Front