Spicy grillet Sirachalaks - Så enkelt og utrolig godt!!

Dette var så godt og oppskriften er veldig enkel! I tillegg tar retten veldig kort tid å lage. Så dette må prøves. Siracha er en chilisaus du finner på alle matbutikker. Jeg har laget en video av hvordan jeg lager denne retten. Video finner du nederst i oppskriften.

Ingredienser

porsjoner
  • 500 gram Frøya midloin
  • 1 ss majones
  • 1 ss sirachasaus
  • 2 ts brunt sukker
  • 2 stk vårløk
  • 1 stk rød chili
  • salt og pepper
Ingredienser
Siracha Laks

Steg 1

Start med å krydre laksen med salt og pepper. Bland sammen majones og sirachasaus. Jeg anbefaler å bruke amerikansk majones som Heinz eller Hellmanns i denne oppskriften. Pensle fisken med majonesblandingen og fyr opp grillen.

Siracha Laks 3

Steg 2

Grill fisken på direkte varme. Dette tar kort tid og målet med grillingen er å få en stekeskorpe og en kjernetemperatur på underkant av 50 grader. Da blir det perfekt. Grill på begge sider.

Steg 3

Når fisken er klar legger du den på et serveringsbrett. Ta på noen striper ekstra med sirachasaus hvis du liker det litt spicy. Kutt vårløk og chili i tynne strimler og strø over. Nå kan du nyte en deilig grillet lakserett. Lykke til.

Grillet sirachalaks front med bilde