![](https://gladkokken.imgix.net/Siracha-Laks-8.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=560&q=60&w=700&s=c243539eacbae002734491b873903225 700w, https://gladkokken.imgix.net/Siracha-Laks-8.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=640&q=60&w=800&s=2e045b1e6daa484326f4552b41ab63e1 800w, https://gladkokken.imgix.net/Siracha-Laks-8.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=720&q=60&w=900&s=fe84634b3655fddaff1f4d822ee2bee1 900w, https://gladkokken.imgix.net/Siracha-Laks-8.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=800&q=60&w=1000&s=5d3f49ac6053910ea1f1977fa484bd15 1000w, https://gladkokken.imgix.net/Siracha-Laks-8.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=880&q=60&w=1100&s=9b8d107195613a8cf91d77bceda391c8 1100w, https://gladkokken.imgix.net/Siracha-Laks-8.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=960&q=60&w=1200&s=7af0a2e547105a1cd077cf88f3266e70 1200w, https://gladkokken.imgix.net/Siracha-Laks-8.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1040&q=60&w=1300&s=734d71afc1ae307488a3bcedfaf9e097 1300w, https://gladkokken.imgix.net/Siracha-Laks-8.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1120&q=60&w=1400&s=f682d215c72538a91e28e50985867c1f 1400w, https://gladkokken.imgix.net/Siracha-Laks-8.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1200&q=60&w=1500&s=6fb50741c595e5d65121d184e6d5dc90 1500w, https://gladkokken.imgix.net/Siracha-Laks-8.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1280&q=60&w=1600&s=3ea94b131cad37ff410fb8ce51c35a6f 1600w, https://gladkokken.imgix.net/Siracha-Laks-8.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1360&q=60&w=1700&s=12975364d66cc0917bbe8dc5b73f3372 1700w, https://gladkokken.imgix.net/Siracha-Laks-8.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=focalpoint&fit=crop&fm=jpg&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=1440&q=60&w=1800&s=0f95d4ca96989ae46731c291489abf1a 1800w)
Spicy grillet Sirachalaks - Så enkelt og utrolig godt!!
Dette var så godt og oppskriften er veldig enkel! I tillegg tar retten veldig kort tid å lage. Så dette må prøves. Siracha er en chilisaus du finner på alle matbutikker. Jeg har laget en video av hvordan jeg lager denne retten. Video finner du nederst i oppskriften.
Ingredienser
- 500 gram Frøya midloin
- 1 ss majones
- 1 ss sirachasaus
- 2 ts brunt sukker
- 2 stk vårløk
- 1 stk rød chili
- salt og pepper
![Siracha Laks](https://gladkokken.imgix.net/Siracha-Laks.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=42a021c29a4ea1fd65ef6eb2a488193a)
Steg 1
Start med å krydre laksen med salt og pepper. Bland sammen majones og sirachasaus. Jeg anbefaler å bruke amerikansk majones som Heinz eller Hellmanns i denne oppskriften. Pensle fisken med majonesblandingen og fyr opp grillen.
![Siracha Laks 3](https://gladkokken.imgix.net/Siracha-Laks-3.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=e0ff946cf16552061aab8b328895afaa)
Steg 2
Grill fisken på direkte varme. Dette tar kort tid og målet med grillingen er å få en stekeskorpe og en kjernetemperatur på underkant av 50 grader. Da blir det perfekt. Grill på begge sider.
Steg 3
Når fisken er klar legger du den på et serveringsbrett. Ta på noen striper ekstra med sirachasaus hvis du liker det litt spicy. Kutt vårløk og chili i tynne strimler og strø over. Nå kan du nyte en deilig grillet lakserett. Lykke til.
![Grillet sirachalaks front med bilde](https://gladkokken.imgix.net/Grillet-sirachalaks-front-med-bilde.jpg?auto=compress%2Cformat&bg=%23FFFFFF&fit=clip&fm=jpg&q=60&w=700&s=480269898db7f14df4982bcebbe8a87e)