Syltet Padron - Perfekt til tapas, snacks eller taco

Å sylte er veldig gøy, gir lang holdbarhet og smaker veldig godt!

Ingredienser

stort Norgesglass
  • 1 pose Padron
  • 2 dl eddik
  • 4 dl sukker
  • 6 dl vann
  • 1 ss hel sort pepper
  • 1 ss korianderfrø
  • 1 ss sennepsfrø
Ingredienser

Å sylte er raskt gjort og du har gleden i lang tid. Jeg sylter mange ulike ingredienser og denne med padron ble veldig gode! Padron er som en blanding av paprika og chili og har en veldig god smak. Det ferdige resultatet er sprø, syrlige og søte padron med smak av krydder. Disse er ikke sterke og passer for alle og til mange retter.

Syltet Padron

Steg 1

Start med å skylle av padron i kaldt vann og la tørke på litt kjøkkenpapir. Hell alle ingrediensene til syltelaken i en kjele og kok opp vannet. Bruk en skarp kniv og stikk flere hull i hver padron. Dette for at syltelaken skal trekke inn. Legg padron tett i et syltetøyglass og hell over kokende syltelake. Press de ned og vent til det slutter å boble. Fyll opp igjen så alle padron er dekket av syltelaken.

Syltet Padron 2
Syltet Padron 3
Syltet Padron 4

Steg 2

La kjøle seg litt ned og sett i kjøleskapet. Etter 24 timer er syltet padron klar for å nytes. Disse har en veldig god holdbarhet og kan oppbevares i kjøleskap i flere måneder. Her kan du se en rask video av hele prosessen.