Tortilla omelett - Superenkel og god middag laget på få minutter

Et supert triks for en rask og god middag!

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk store tortillalefser
  • 50 gram revet ost
  • 5 stk skiver tomat
  • 0,2 stk rødløk i skiver
  • 5 slices kokt skinke
  • 3 stk egg
  • 1 ts bakepulver
  • 200 gram spinat
  • salt og pepper
  • litt olje til steking
Ingredienser

To sprøstekte tortillalefser fylt med en herlig omelett med grønnsaker i midten. Når jeg så dette trikset på nettet måtte jeg prøve. Det fungerer utmerket og du kan selvfølgelig velge hva du fyller i denne tortilla omeletten. Jobben blir lettere med en "nonstick" panne med lokk. Jeg har laget en video hvor jeg viser hele prosessen. Denne kan du se litt lenger ned i oppskriften.

Tortilla omelett

Steg 1

Start med å finne frem en stekepanne du har lokk til. Sett på medium varme. På en skala fra 1-9 brukte jeg 6 hele tiden når jeg lagde denne. Ta litt nøytral olje i pannen og legg på en tortilla. Legg på osten, tomater, løk, skinke.

Tortilla omelett 2

Steg 2

Pisk sammen eggene med litt bakepulver og hell over i stekepanna. Topp med masse spinat og avslutt med å legge den siste tortilla lefsa på toppen. Press ned og legg på lokk. La den stå i ca 5 minutter. Spinaten vil krympe betraktelig og eggene blir til en omelett. Snu hele omeletten og stek 2-3 minutter på andre siden med lokk også. Legg over på en fjøl og del opp i 4.

Tortilla omelett 3
Tortilla omelett 4

Steg 3

Nå er middagen klar for å nytes. Disse er også perfekt restemat å ha med i matpakken. Her kan du se en video av hele prosessen.