Tunfiskrøre - Deilig smak og kan brukes i flere retter!

Deilig Tunfiskrøre som kan brukes i mange retter!

Ingredienser

stor skål
  • 3 små bokser tunfisk i olje
  • 1 stk rødløk
  • 1 håndfull basilikum
  • 2 ss finhakket syltet jalapeno
  • 4 ss majones
  • 1 ss rømme
  • 1 ts chiliflakes
  • 0,5 stk sitron (kun saften)
  • 30 gram revet parmesan
  • salt og pepper
Ingredienser

Jeg er veldig glad i denne oppskriften og bruker den i flere andre retter. Den er perfekt i en panini eller på en sandwich. Passer perfekt i en pastasalat eller tilbehør til andre retter eller med pasta. Tunfisk på boks er en billig og råvare og da er det litt gøy å lage noe ekstra godt ut av det.

Tunfiskrore

Steg 1

Dette er enkelt å lage og holder noen dager i kjøleskap. Start med å helle av oljen fra tunfisken og kutt opp alle ingrediensene. Når jeg lager røre som dette så prøver jeg å kutte opp alt i så små biter som mulig. Dette gjør at du får alle de gode smakene sammen i hver bit.

Tunfiskrore 2

Steg 2

Bland alt sammen i en bolle og rør godt sammen. Smak til med salt, pepper og sitronsaft til du får en perfekt balanse og syrlighet. Denne blir enda bedre når den får stått litt i kjøleskapet.

Tunfiskrore 3
Tunfiskrore 4

Steg 3

Oppbevares i en luftett boks eller med plastfolie over i kjøleskap frem til bruk. Det kommer flere gode retter med denne tunfiskrøren som utgangspunktet på siden min. Selv de som vanligvis ikke liker tunfisk pleier å digge denne! Lykke til.

Tunfiskrore 5