Døgnvill Burger Vulkan - Gladkokken spiser

God stemning, men hva har skjedd med burgeren?

Døgnvill burger på Vulkan åpnet i 2014 og ble rask populær med deilige burgere og tilbehør. Etter det har Døgnvill Burger sin suksess fortsatt og nå har de 5 restauranter. Jeg skal innrømme at dette er et sted jeg har spist flere ganger tidligere og ansett som en av de beste burger restaurantene. Lokalene er de samme og det er fortsatt populært, men noe har skjedd. Denne anmeldelsen er kun gjort på grunnlag av siste besøk. Noen synes kanskje min anmeldelse av dette stedet er litt strengt, men på en burger restaurant må burgeren være bra!

Dognvill 11
Dognvill 4

Jeg kom sammen med sønnen min en torsdag i januar og lokalet var fullt når vi kom ved 19 tiden. Etter noen minutter venting ble vi vist frem til en koselig bord innerst i lokalet. De kom raskt med vann og menyene. Menyen på Døgnvill består av flere ulike burgere, tilbehør, shakes og desserter. De har også alternativer som er vegetariske og veganske. Så her burde det være noe for en hver smak. Vi bestemte oss for å bestille 2 ulike burgere, noen tilbehør og chips. Etter vi hadde bestilt tok deg ganske lang tid før maten kom. Det virket på meg som det var litt få ansatte på jobb eller litt mange gjester til de som jobbet der. Når først maten kom hadde de gjort feil med begge burgerne og de tok maten med tilbake. De fikk rettet dette opp og rette bestillinger ble servert. Maten var enkelt servert, men så fristende ut.

Dognvill 6
Dognvill 7
Dognvill 8

Jeg bestilte en Saucy Joe som er en storfeburger med saus av cheddar, parmesan og jalapeño, BBQ- glazed bacon, stekt rødløk, salat og majones. I og med at dette er en burger restaurant må jeg være litt nøye når jeg omtaler burgeren. Burgerbrødene var gode og med fin stekeskorpe, men selve burgeren var ikke som den har vært tidligere. Nå var det en langt mer kompakt burger som manglet krydder og var stekt i mine øyene ganske mange grader for mye. Dette ga en litt hard burger som var langt i fra så saftig som den har pleid å være på Døgnvill. Det kan jo hende kokken var uheldig, men dette var litt nedtur. Burgeren på 170 gram hadde nok mistet en del væske under behandling og kanskje krympet litt. Den virket faktisk litt for liten for burgerbrødene. Sausene på burgeren var god, men fant ingen jalapeño.

Pommes frites var sprø og gode, men de andre tilbehørene falt ikke i smak hos meg. Store og tørre kyllingvinger med en koreansk BBQ saus med veldig nøytral smak. Stekte padron som nok ikke var stekt i en panne på høy varme i kort tid, men heller i en ovn. De var varme, men ikke så gode som padron skal være.

Siden jeg har spist på Døgnvill flere ganger tidligere måtte jeg spørre servitøren: Hva har dere gjort med burgerne? har dere endret oppskrift? Svaret jeg fikk var at de hadde gjort noe endringer med oppskriften og at de nå stekte dem mer enn tidligere til medium + i henhold til Mattilsynet sine anbefalinger.

Dognvill 9

Oppsummering: Døgnvill har fine lokaler og stemningen er fortsatt god! Stedet passer godt hvis du skal ut å drikke, kose deg og bli mett. Ikke den store matopplevelsen for min del. Burgeren har i mine øyne tapt seg betraktelig fra tidligere besøk og tilbehørene som ikke var pommes frites var ikke spesielt imponerende. Prisen på 1000 kroner inkludert tips for 2 personer uten alkohol er vel i overkant synes jeg. Kanskje de har mistet litt av matgleden og fokus fra et flott sted til nå å være en restaurantkjede. Vil du lese mer om hvordan jeg bedømmer restaurantene kan du gjøre det her Gladkokken spiser - Hvordan jeg bedømmer restaurantene

OPPSUMMERING: 33 av 60 mulige

  • Mat - Smak 5/10
  • Mat – Presentasjon 6/10
  • Lokaler og stemning 7/10
  • Servicen 5/10
  • Verdi for pengene 5/10
  • Opplevelsen 5/10

Reels anmeldelse av Døgnvill Burger