Dirty Dogs - Denne BBQ trenden tar pølsene til et nytt nivå!
Gode pølser toppet med deilig fyll.
Ingredienser
Bratwürst med coleslaw og grillet paprika
- 1 pakke Bratwürst - Grill Perfekt
- 1 boks coleslaw - Grill perfekt
- 1 stk rød paprika
- 1 stk gul paprika
- 1 stk grønn paprika
- 1 stk jalapeno
- olje til steking
- sennep
Ost og bacon med cheddarsaus og sprøstekt bacon
- 1 pakke ost og bacon - Grill perfekt
- 3 ss cheddarsaus (se oppskrift under)
- 1 pakke bacon
Cheddarsaus
- 2 ss smør
- 2 ss hvetemel
- 2,5 dl melk
- 100 gram amerikansk cheddar
- salt
Oste og chili med salsa, nacho og rømmedressing
- 1 pakke ost og chili - Grill perfekt
- 3 ss tacosaus
- 1 stk Hvitløksdressing - Grill perfekt
- 4 stk jalapeno (på glass)
- nacochips
Denne BBQ trenden ønsker jeg hjertelig velkommen! Det grilles utrolig mye pølser i Norge og det fortstår jeg godt. Jeg er veldig glad i pølser selv og med disse spreke toppingene tar du pølsemiddagen til et nytt nivå. Server alene eller som en del av en stor grillmiddag. Jeg garanterer at dette blir populært både blant familie og gjester.
Steg 1
Denne trenden handler egentlig om å være kreativ og toppe pølsene rikelig med skikkelig godt tilbehør. Her er det mange spennende smakskombinasjoner. Jeg kjøpte flere av produktene Grill Perfekt serien til Coop og lagde et par i tillegg.
Alle pølsene er i dag fra Grill Perfekt serien og "3 for 2" tilbudet til Coop. - Bratwürst - ost og bacon - ost og chilipølser.
PS. Følg anvisning på pakkene for best mulig resultat.
Steg 2
Bratwürst med coleslaw og grillet paprika
Her brukte jeg Grill Perfektserien sin coleslaw og lagde paprikamiksen selv. Topp hele med sennep og du har en veldig god pølse! Kutt paprika i strimler sammen rødløk og en jalapeño. Stek i olje til paprikaen har blitt myk.
Steg 3
Ost og baconpølse med cheddarsaus og sprøstekt bacon
Dette er kanskje den beste pølsa jeg har smakt. Her er det ekstra mye av alt det gode. Topp pølsa med flytende cheddarsaus og sprøstekt bacon. Strø over litt finhakket persille for en frisk smak og fargerikt utseende. Her er link til hvordan du lager cheddarsaus Cheddarsaus - Flytende ostesaus til nachochips og taco.
Steg 4
Oste og chilipølse med salza, tortilla og hvitløksrømme.
Dette var en veldig god smakskombinasjon og spicy pølse og kjente smaker fra Taco. Legg på rikelig med salsa etter pølsen er grillet og topp med knuste tortillachips. Ta på godt med hvitløksdressing og avslutt med noen jalapeno hvis du liker sterk mat.
Steg 5
Neste gang du skal grille pølser anbefaler jeg å være kreativ med tilbehøret og servere noen skikkelig gode "Dirty Dogs".
Jeg forstår godt hvorfor Dirty Dogs har blitt så populært. Prøv du også! Lykke til.