Fylte Pitabrød med kylling - Rask og god hverdagsmiddag!

En rask, enkel og populær middag her hjemme.

Ingredienser

porsjoner
  • 800 gram kyllingfilet i strimler
  • 8 stk pitabrød
  • salat
  • løk
  • mais
  • ost
  • tomater
  • dressinger
Ingredienser

Dette er vel mer en metode enn en oppskrift, men her hjemme er det veldig populært. Alle får selv fylle pitabrødet med de ingrediensen og sausene de selv ønsker. Det er et smart tips å servere pitabrødene i en skål med bakepapir. På denne måten blir det veldig lett å servere og spise. Denne retten fungerer bra for å rydde opp litt rester i kjøleskapet også.

Steg 1

Start med å steke kyllingfilet i en panne og krydre godt. Jeg bruker en hjemmelaget krydderblanding Hemmeligheten bak den beste grillmaten - Dry Run, men du kan også bruke salt, pepper, paprika, grillkrydder og liknende.

Dsc 0569 4
Dsc 0572

Steg 2

Kutt opp grønnsaker, salat og ost og legg i skåler. Dette gjør det enkelt for alle å velge og forsyne seg selv. Sett frem noen dressinger.

Dsc 0577 2

Steg 3

Det er veldig godt med hjemmelagde pitabrød, men de du får kjøpt frosne på butikken fungerer bra! Her er link til hjemmelagde pitabrød hvis du ønsker å lage det selv. Hjemmelagde Pitabrød - Sjekk oppskrift med video. Sett frem skåler/boller og legg i bakepapir. Stek pitabrødet og del det opp. Legg i bollen. På denne måten har du en fin holder til maten.

Dsc 0581
Dsc 0582 2

Steg 4

Fyll opp med det du ønsker og spis med henda! Dette er en veldig rask og populær middag her hjemme som er populær både blant store og små. Lykke til.

Dsc 0594