Sponset av Frøya Salmon

Laks på grillen - Med hoisin og sesam

Perfekt Laksemiddag laget på noen få minutter!

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk Frøya Midloin
  • 4 ss Hoisin saus
  • 1 ss hvite sesamfrø
  • 1 ss sorte sesamfrø
  • 1 ss finhakket gressløk
  • 2 ss Aphaspirer
Ingredienser

Mange er redd for å grille fisk på grillen. Kjøper du laks av god sushikvalitet som er skjært i pene stykker er ikke det noe problem. Laks i kombinasjon med hoisin og sesam smaker rett og slett helt nydelig. Det er en stor bonus at middagen kun tar noen få minutter å lage. Jeg har laget en video for å vise hvor enkelt du lager denne retten.

Steg 1

Frøya Salmon er kvalitetslaks av Sushikvalitet som passer ypperlig på grillen.

DSC 1496

Steg 2

Ta fisken ut av pakken og pensle begge sider med hoisinsaus. Hoisinsaus får du kjøpt i de fleste butikker, men du kan også lage selv. Legger med en link her til min egen oppskrift.Hoisin saus - En av Asias mest populære sauser!

DSC 1497

Steg 3

Sausen fungerer utmerket som "klister" for sesamfrøene. Jeg synes det er finest og bruke både hvite og sorte sesamfrø. Strø jevnt over på begge sider.

DSC 1502

Steg 4

Legg fisken direkte på grillen og grill i 1 minutt på hver side med lokket igjen.

DSC 1505

Steg 5

Legg over på en tallerken eller fat og la hvile i 5 minutter. Hell over litt ekstra hoisinsaus, alphaspirer og gressløk. Bruk gjerne de urtene du selv har tilgjengelig. Lykke til.