Sponset av Frøya Salmon

Sashimi med Ponzusaus - Lett og godt!

Deilige tynne skiver av laks med en syrlig Japansk saus

Ingredienser

porsjoner
  • 250 gram Salmalaks
  • 4 ss Ponsusaus
  • litt sesamfrø
  • frisk koriander
Ingredienser

Dette er en rett som er veldig enkel å lage og smaker veldig godt. Sashimi er tynne skiver av rå fisk. En deilig liten rett.

Steg 1

Denne retten trenger nesten ingen oppskrift. Skjær laksen i tynne skiver.

Dsc 0127 3

Steg 2

Legg pent på en tallerken og hell over Ponzusaus. Her er link til min hjemmelagde Ponzu Ponzusaus - En syrlig smaksbombe!

Dsc 0121

Steg 3

Avslutt med å strø litt sesamfrø på tallerken og pynt med litt frisk koriander. Enkelt og godt!

Dsc 0134 4 Kopi