Sponset av Frøya Salmon

Sashimi med honning og sennepssaus - Enkelt og fantastisk godt!

Perfekt til å deles eller som en forrett!

Ingredienser

porsjoner
  • 300 gram Frøya backloin
  • 2 dl sennepssaus (se egen oppskrift)
  • 1 ss honning
  • 2 ss fersk appelsinsaft
  • 1 stk rød chili
  • 2 ss granateple kjerner
  • 0,5 stk appelsin (kun skallet)
  • 1 klype fersk dill
Ingredienser

Sashimi er alltid populært enten som en forret eller å lage et stort fat for deling. Denne smakskombinasjonen er utrolig god og dette er veldig enkelt å lage. Jeg har laget Matkurs med denne retten hvor de ser jeg lager hele retten. Matkurs videoen finner du nederst i denne artikkelen.

Laksesashimi Froya 2

Steg 1

Du kan enten kjøpe ferdig sennepssaus eller lage hjemmelaget. Jeg anbefaler alltid å lage selv og her legger jeg ved link hvordan du gjør det. Sennepssaus - Hjemmelaget er alltid best!

Laksesashimi Froya 3

Steg 2

Start med å lage ferdig sennepssausen med honning og appelsin. Kutt opp de andre ingrediensene. Jeg bruker Frøya backloin i denne retten som er perfekt. Skjær i tynne skiver. Hvis du er i tvil hvordan du skal skjære opp laksen riktig viser jeg dette i matkurset du finner under.

Når du skal legge opp retten så starter du med sausen, legger på skiver med laks og topper med appelsinzest, granateplekjerner, chili og dill. Denne retten er perfekt å lage på et stort fat for deling eller som en forrett pr person.

Laksesashimi Froya 5

Her kan du se matkurset hvor jeg lager denne retten og lærer deg å skjære opp laks som en sushikokk. Lykke til.