Lobsterroll - Luksus fastfood som smaker fantastisk!

Lyst pølsebrød fyllt med en av verdens beste råvarer.

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk pølsebrød
  • 150 gram hummer
  • 3 ss smør
  • 1 fedd hvitløk
  • litt estragon

Dressing

  • 2 ss majones
  • 1 ss finhakket sjalottløk
  • 1 ss dill
  • litt cajennepepper
Ingredienser

På min tur til USA i år fikk jeg servert disse herlighetene ved flere serveringer. Lobsterroll er dessverre en dyr snacks pga prisen for Hummer i dette landet, men skal du unne deg noe skikkelig digg så anbefaler jeg å prøve Lobsterroll. I USA lages Lobsterroll på to forskjellige måter avhengig av hvor i landet du er. Enten naturell eller blandet med litt majones og urter. Her har du oppskrift på begge deler så kan du selv velge hvilken du liker best. Jeg serverte disse som snacks til gjestene på bursdagen min sammen med et glass champagne.

Steg 1

Kjøp lyse pølsebrød av god kvalitet eller lag hjemmelagde pølsebrød. Her er link til mine hjemmelagde pølsebrød Hjemmelagde pølsebrød - Så utrolig mye bedre enn de du kjøper!

Dsc 0743

Steg 2

Hvis du får tak i rå hummer blir resultatet aller best. Varm opp smør sammen med litt hvitløk og estragon og la smøret få en lett brunet farge før du lar smøret kjøler seg litt ned.

Dsc 0738

Steg 3

Bland sammen majones, dill og finhakket sjalottløk. Hvis du ønsker å lage hjemmelaget majones har du oppskrift her: Hjemmelaget majones - Ut utgangspunkt for mange gode dressinger Hvis du bruker kjøpemajones anbefaler jeg Hellmanns som er veldig mye nærmere hjemmelaget enn de kjente Norske majonesprodusentene.

Dsc 0749 4

Steg 4

Stek hummeren på medium varme i smøret til den akkurat er gjennomvarmet. Det er viktig å ikke steke hummeren for mye.

Dsc 0747

Steg 5

Pensle litt av smøret på pølsebrødene og legg de på en grillpanne, grill eller i en stekepanne.

Dsc 0745 3

Steg 6

Bland halvparten av hummeren sammen med dressingen. Resten har du naturell. Fyll pølsebrødene og pynt til slutt med litt urter. Server sammen med en skive sitron da det er veldig godt med litt ekstra sitronsaft på disse. Ikke vær redd for å få med litt av smøret heller. Server sammen med noen servietter og nyt disse herlighetene.

Dsc 0772 2