Smaken av Italia.
Ingredienser
- 200 gram pasta av god kvalitet
- 6 ss hjemmelaget pesto
- 1 ss kokevann (fra pastaen)
- noen dråper god olivenolje
- fersk basilikum til pynt.
Pasta er veldig godt og her er en klassisk oppskrift. Her er det kun pasta og pesto, men dette er en lett og sommerlig pastaoppskrift fra Italia. Når en rett har få ingredienser blir kvaliteten på dem enda viktigere. Velg en god pasta og lag hjemmelaget pesto!
Steg 1
Jeg har laget en oppskrift med instruksjonsvideo om hvordan du lager en perfekt pesto selv. Her finner du oppskriften til min Pesto Hjemmelaget Pesto - Kanskje den mest kjente dressingen fra Italia.
Steg 2
Lag pasta selv eller kjøp en av god kvalitet. Her er link til oppskrift på hjemmelaget pasta. Hjemmelaget pasta - Den beste pastaen lager du selv!
Steg 3
Kok pastaen i godt saltet vann og kok den til pastaen er "al dente" det betyr at det fortsatt er litt tyggemotstand i pastaen. Hell av nesten alt kokevannet, men la det være igjen ca 1 ss. Hell over hjemmelaget pasta og bland godt sammen.
Steg 4
Legg over på en tallerken og pynt med litt mer basilikum og noen dråper god olivenolje. Server og nyt! Lykke til.