Vaniljeis, hasselnøttcrumble og salt karamell - Den perfekte dessert!

Når jeg serverer denne desserten blir det stille rundt bordet før komplimentene hagler!

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk store kuler hjemmelaget iskrem
  • 3 ss hasselnøttcrumble
  • 1 ss salt karamellsaus
Ingredienser

Jeg gjør mange kokkeoppdrag og lager mange typer desserter. Den kanskje mest populære er hjemmelaget vaniljeis med crumble og karamellsaus. Det er noe med de enkle gode smakene og konistensene som aldri slår feil! Det fine med denne desserten er at alle elementene kan gjøres i stand dagen før. Så setter du sammen retten når den skal servers.

Steg 1

Start med å lage vaniljeiskremen. Her kan du se grundig forklaring og oppskrift om hvordan du lager den. Du kan selvfølgelig også bytte ut med kjøpeiskrem, men velg da is av god kvalitet. Hjemmelaget Vaniljeis - Sånn lager du perfekt is!

Dsc 0683 3

Steg 2

Hasselnøtt crumble kan lages flere dager i forveien at du skal ha selskap. Her ligger link til hele oppskriften og steg for steg forklaring. Hasselnøtt crumble - Perfekt til iskrem.

Dsc 0649

Steg 3

Jeg elsker salt karamellsaus. Det er enkelt å lage selv og smaker mye bedre enn alternativene du får kjøpt på butikken. Her ligger link til min oppskrift. Salt karamellsaus - Ren nytelse!

Dsc 0666 2

Steg 4

Nå skal du bare sette sammen retten. Jeg starter med å legge ut crumble på alle tallerkenene. det kan være smart å bruke en liten form for at det skal bli like mye i alle og se fint ut ved servering. Legg en stor kule iskrem på toppen og avslutt med å helle over litt av den gode sausen. Server og vent på komplimentene fra gjestene. Dette er virkelig godt!

Dsc 0690 3