Torske Taco - Dette er så utrolig godt!

Denne Fisketacoen blir fort den nye familiefavoritten!

Ingredienser

porsjoner

Torske Taco

  • 600 gram torskeloin
  • 1 pose tortilla chips med chilismak
  • 2 stk egg
  • 150 gram hvetemel
  • 1 ss tacopulver (halv pose)
  • olje til steking

Fisketaco dressing

  • 2 ss majones
  • 2 ts sterk chilisaus
  • 0,5 stk lime (kun saften)
  • salt og pepper

Forslag til tilbehør

  • hvetetortillas
  • pico de gallo
  • syltet rødløk
  • koriander
Ingredienser

Taco er så mye mer enn kjøttdeig kokt med industrikjempenes krydderblandinger, mais og ost. Når det kommer til Taco er det lov å være litt leken og eksprimentere med smaker og tilbehør. Disse Fisketacoene MÅ du bare prøve.

Steg 1

Jeg bruker torskeloin når jeg lager fisketaco. Torskeloin er den øverste delen av ryggen til fisken og den delen med best konsistens. Skjær opp filtene i passe store strimler. (som en stor fiskepinne)

Dsc 0848 5

Steg 2

Knus en pose med Tortilla med chilismak i blenderen eller knus for hånd til konsistensen blir som grov sand.

Dsc 0851 5

Steg 3

Sett frem en bolle med mel og tacokrydder, en tallerken med egg og De knuste tacochipsene i den siste.

Dsc 0856 2

Steg 4

Start med å rulle fisken i hvetemelblandingen. Pass på at hele biten med fisk er dekket med mel. Rist av resten av melet.

Dsc 0857 4

Steg 5

Rull deretter fiskebitene i eggeblandingen før du ruller de i de knuste Tortillachipsene. Legg på en tallerken og fisketacoen er klar for steking. De smaker aller best når de er nystekte så jeg venter alltid til rett før servering med å steke fisken.

Dsc 0859 2

Steg 6

For å lage fisketaco dressing blander du sammen majones, lime og chilisaus. Smak til med salt og pepper. Dette er en enkel og veldig god dressing sammen med fisken.

Dsc 0861 3
Dsc 0863

Steg 7

Når det kommer til tilbehør er det veldig mye å velge mellom og jeg anbefaler å variere og ta noe som alle liker. Her er noen linker til oppskrifter hvis du vil lage mer selv, men mange produkter får du også kjøpt på butikken. Krydder: Gladkokkens Tacokrydder - Hjemmelaget er alltid best! Hvetetortillas Hjemmelagde hvetetortillas - Så mye bedre enn det du får kjøpt! Her ligger det flere Pico de gallo - En veldig god fersk salsa. Guacamole - En god dipp av avokado.

Nå er det bare å nyte deilige tacos med Fisk. Lykke til

Dsc 0867 3