Gladkokken på Matkanalen - Her finner du alle oppskriftene

Et spennende matprogram hvor jeg lærer bort flere retter og kommer med gode tips underveis for å lykkes på kjøkkenet. I tillegg kommer jeg med en anbefaling hvilken ølsort fra Munkholm som passer til denne retten og hvorfor.

Reklame - Dette innlegget er laget i et kommersielt samarbeid med Munkholm.

Jeg er utrolig stolt og glad over å ha signert en langsiktig samarbeidsavtale med Munkholm. Munkholm har Norges største utvalg av alkoholfrie øl og jeg synes de har det beste produktet i dette markedet. Hvilke ølsorter som passer til ulike retter er det mange som er nysgjerrige på og det skal jeg prøve å forklare enkelt i denne serien. Det har allerede vært veldig mange hyggelige tilbakemeldinger på programmet og derfor samler jeg alle oppskriftene fra TV programmet i denne artikkelen!

Episode 1 - Den perfekte biff med tilbehør

Lær hvordan du steker den perfekte biffen! I denne viser jeg hvordan du lager en perfekt stekt biff servert sammen med et deilig kryddersmør, ovnsstekte poteter og asparges.

Ølsort fra Munkholm: Bayer er en veldig god match med alt som har stekeskorpe! Biff og bayer passer ypperlig sammen fordi de litt røstede kornene gir en dei

Bayer munkholm

Episode 2 - Italiensk pizza og calzone I denne episoden viser jeg hvordan jeg lager Italienske pizzaer og calzone. Her får du mange gode tips og triks for å lykkes med å lage fantastiske pizza hjemme.

Ølsort fra Munkholm: Til pizzaen har jeg valgt en Munkholm Fatøl. Den er litt mørkere og har litt mer humle og mer smak enn allrounderen Munkholm Original. Derfor passer den veldig godt til retter som pizza og pasta.

Fatol

Episode 3 - Sopprisotto Lær å lage en perfekt risotto. I dag er det en sopprisotto som er på menyen. I denne episoden lærer jeg bort hvordan du kan lage en enkel og rask grønnsakskraft. Å bruke en god kraft er en av nøklene for en perfekt risotto.

Ølsort fra Munkholm: Til sopprisotto har jeg valgt en Munkholm Original, en skikkelig god allrounder. Munkholm Original er veldig lettdrikkelig og forfriskende. Til risotto synes jeg det er best med en lys øl.

Munkholm orginal

Episode 4 - Taco Taco er så godt og lages i utallige versjoner. I denne episoden lager jeg en kyllingtaco og syltet rødløk. Du får også noen gode tips for å pimpe opp tacoen fremover.

Ølsort fra Munkholm: I taco er det mye smak og litt chili, derfor smaker det godt med en Munkholm Fruktig IPA til, som er lett og fruktig. Fruktigheten og smaken av humle fra Munkholm IPA sammen med det sterke er en veldig god kombinasjon.

Munkholm friktig IPA

Episode 5 - Ribbe Med denne metoden garanterer jeg sprø svor og en perfekt ribbe. I tillegg får du en nydelig kraft med juleøl. Kraften brukes til å lage en nydelig ribbesaus.

Ølsort fra Munkholm: Til ribba blir valget av ølsort enkelt: JULEØL! Den har en mørk farge og kraftige gode smaker som passer til julematen. Ribbe og juleøl er en tradisjon for meg. Skal du ha noen akevitt ved siden av også er det veldig smart å velge alkoholfri juleøl.

48368788 1873952936049112 3418554317030817792 o

Jeg er veldig glad i både mat og drikke! Munkholm har flere, velsmakende ølsorter, som passer til mye forskjellig mat. Munkholm og mat skal forsterke, tilføre og skape kontrast i smakene. Dette er mine forslag til gode matcher!

Jeg har et kommersielt samarbeid med Munkholm.